Preben Fjell til Vivaldi

OSLO, Norway – February, 18th, 2021: Preben Fjell, kjent som Prebz i YouTube-suksessen Prebz og Dennis, går til nettleseren Vivaldi på fulltid. Etter noen år som selvstendig youtuber og frilanser på egne bein skal Preben jobbe dels med videomarkedsføring og dels med å engasjere Vivaldis store nettsamfunn med mer enn 700 000 medlemmer.

Vivaldi har mer enn to millioner månedlige brukere og har ambisjoner om rask videre vekst. Selskapet kjemper mot verdens største aktører, som Google, Apple og Microsoft. De har alle sin egen nettleser og dominerer med sine markedsandeler. Slik kan det ikke forbli! Vivaldis posisjon er å være mer fleksibel, personvernvennlig og funksjonsrik enn sine konkurrenter. 

Jeg gleder meg til å komme i gang hos Vivaldi, og jeg er sikker på at vi kommer til å finne på masse sprell sammen fremover. Digg å jobbe for verdens beste nettleser”, sier Preben Fjell

Videoinnhold er en av de fremste trafikkdriverne både for å tiltrekke seg nye brukere og engasjere de man allerede har. Med Preben på laget styrker Vivaldi sin evne til å nå ut til flere.

Det er lett å bytte nettleser, men det er også et valg mange ikke tar lett på. Så vi må få folk til å kjenne at vi bryr oss og at vi engasjerer oss i livene deres. Det er der Preben kommer inn”, sier Tor Odland, markedsdirektør i Vivaldi.

About Vivaldi Technologies

Vivaldi Technologies is an employee-owned company that creates products and services for discerning web users. In everything it does, Vivaldi believes in putting its users first. Vivaldi is headquartered in Oslo, with offices in Reykjavik, Boston and Palo Alto. Learn more about our mission at vivaldi.com.

For more information, please contact:

Varsha Chowdhury
[email protected]

For Japan-related queries, please contact:

Kaori Kotobuki
[email protected]

Download Press Kit (ZIP)